Kierretapin sähköliittimen automaattiset kokoonpanolaitteet

Kierretapin sähköliittimen automaattiset kokoonpanolaitteet

Koneen ominaisuudet Säästää työvoimakustannuksia ja parantaa tuottavuutta.     Tarkkuusmuotit japanilaisesta SKD: stä. Käyttämällä SMC-komponentteja, Mitsubishi PLC, HIWIN-lineaariopas ja muita kuuluisia sähkökomponentteja. Kone lakkaa toimimasta ...
[

["Erittäin kiiltävä musta kivi"]

["Kivi kivi on täydellinen maisemointiprojekteihin lastentarhan, puiden, pensaiden, kansien ja ajotiejen ympärillä ... Olemme ammattitaitoisia koristekivi kivi jätetty, viedä yli 30 konttia kuukausittain USA, Kanada, Australia, Thaimaa, Etelä-Afrikka ... Väri: musta...
[

["WXG70 ankanmunien pesu- ja kuivauskone"]

Ⅰ. Processing flow Tank Loading, Circulating water Washing, Brush Washing, Live water Cleaning, Cold air Drying, Channel Drying, Hot air Drying, Output Ⅱ. Technic parameters Machine Name                     &nbs...
100% Silk Woven Necktie

100% Silk Woven Necktie

Tämä   on   ShengZhou.   Chenhe.   Kautta   Apuaineet   Co.,Ltd.   Lä   Kiinaan.   Me   pääasiassa   tuotteet   solmio,   jousi   solmio,   huivi, nenäliina, nämä.   miehet   lisävaru...
OFT kumi jakohihna

OFT kumi jakohihna

USEIN   kumi jakovyö Tuotteen Kuvaus MXL, XXL, XL, L, H, XH, XXH, T2.5, T5, T10, T20,   AT5, AT10, AT20 Hampaiden tyyppi: HTD: 2M 3M 5M 8M 14M 20M STS: S2M S3M S4.5M S5M S8M S14M RPP: RPP2M RPP3M RPP5M RPP8M RPP14M Peru...
KU-1020B

KU-1020B

•LCD-näyttö osoittaa kosteuden, lämpötilan, ajastimen ja Ionisoijan •LCD kirkkaus säädettävissä (lepotila) •Käytettävissä lämpimään sumuun yli 40-asteen Celsius •Kosketuspaneelin ohjaus, 6 painikkeet •Sisäänrakennettu aromiaöljytarjotin ...
Suojaavat ikkunat

Suojaavat ikkunat

PHYO suojaavia ikkunoita käytetään laajalti optisissa järjestelmissä, jotta sisäistä tarkkuutta optiset järjestelmät suojataan pölyltä, vedeltä, naarmuilta, vaurioilta jne.   Ne voivat olla asiakkaita, jotka on suunniteltu eri kokoisiksi, pintakiillotustason ...
Ilmaa kondensoivan yksikön sivu

Ilmaa kondensoivan yksikön sivu

Käytämme raaka-aineita ovat kotimaisia ja ulkomaisia hyvin tunnettuja yritystuotteita, tuotantoprosessissa ei leikata mutkia, tiukasti standardiprosessin mukaisesti, voidaan räätälöidä asiakkaiden eri tarpeiden mukaan, jotta voidaan vastata asiakkaan ja. 35; 39; eri tuo...
auton kansi

auton kansi

Pakkaus: Pussi / kartonki Väri: Hopea / musta / sininen / mukautettu väri MOQ: 1   kpl Nykyinen koko: YS                       SUV / S           4250 *   1500 *   1700 &...
Tehtaan hinta 9

Tehtaan hinta 9

TEKNISET TIEDOT: 1. Sylinterin koko:   8 ''   9 "   10 ''   11 '' 12 '' 13 '' 2. Neulat: 100N-240N   Asiakkaan pyynnön mukaan 3.R.P.M: 60 - 120 rpm / min. 4.Feder: 8F, korkeintaan 16 väriä, Max 8colors jacquard samalla rivillä. 6. Virtalähd...
Racing Simulator VR Machine Global -myynnin teemapuistolaitteet kolmen akselin vr-kilpa-auto

Racing Simulator VR Machine Global -myynnin teemapuistolaitteet kolmen akselin vr-kilpa-auto

Ykkönen.Reaaliaikainen palaute pelikuvasta Kaksi.Tieteellinen ja tekninen suunnittelu Kolmonen.Elokuvien sisältö 4.Monifunktionaalinen kokemus peli 5.Ammatillinen turvaistuin Q1: Kuinka monta elokuvaa mukaan lukien?Entä se uusi tieto? A: Tarjoamme yh...
Valmistajan korkea laatu leikattua PVC-barrikaadia varten maanalaisen havaittavan kaapelin varoitusalumiinifolioteippiä

Valmistajan korkea laatu leikattua PVC-barrikaadia varten maanalaisen havaittavan kaapelin varoitusalumiinifolioteippiä

Alumiinifolioteippi Materiaali: OPP + alumiinifolio + Pe-varoitusnauha Väri: punainen, vihreä, sininen, violetti, valkoinen, keltainen tai pyynnöstä. Tulostus: räätälöityjä Ominaisuus: Ympäristöystävällinen, mukautettu tulostus, havaittavissa Toimitus: 2...
Z-LION ZL-123C hartsi märkä timantti joustavat kiillotusaineet kiviprojekteihin

Z-LION ZL-123C hartsi märkä timantti joustavat kiillotusaineet kiviprojekteihin

Z-LION ZL-123C hartsi märkä timantti joustavat kiillotusaineet kiviprojekteihin Tuotteen Kuvaus                                                 &nbs...
Jarrupalat (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Jarrupalat (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Kuvaus :   Jarrupala / YHJ: YHJ-01-013   / Taka-akseli   / Jarrujärjestelmä: TRW   /   Leveys: 116,5 mm   /   Korkeus: 59 mm   / Paksuus: 17,7 mm   / OE: 4B3 698 451   / OE: 4B3 698 451 A sovellus: AUDI (FAW) A6L Sedan (...
Tyyppi A messinkirasiakytkin homebrewille

Tyyppi A messinkirasiakytkin homebrewille

Tuotteet yksityiskohdat Nimi Tyyppi Messinkirasiakytkin homebrewille Materiaali Messinkirunko ruostumattomasta teräksestä Pintakuvioitu Olutrasian käyttäminen Sovellus baareihin, ravintoloihin ja olohuoneeseen
KANEDA Suorituskykyinen kulumisenestohydrauliöljy ZS

KANEDA Suorituskykyinen kulumisenestohydrauliöljy ZS

Suositellaan käytettäväksi monenlaisissa hydraulisissa järjestelmissä, jotka toimivat erittäin vaikeissa olosuhteissa, mukaan lukien työstökoneet, ruiskuvalukoneet, puristimet ja muut teolliset tai liikkuvat laitteet, samoin kuin moniin sovelluksiin, joissa vaaditaan y...
CNC-tarkkuusosat

CNC-tarkkuusosat

CNC-tarkkuusosat, käyttö sylinteriluokan tuotteissa, alumiinimateriaalia. Promise korkea ja vakaa laatu. Kilpailukykyiseen hintaan ja oikea-aikaisesti.
Mukautetun muodon logonväriset erittäin pehmeät ontot vaahtoputket. PVC EVA EPE -vaahto pyöreä putki sisätilojen leikkikenttälaitteisiin / -pakkauksiin

Mukautetun muodon logonväriset erittäin pehmeät ontot vaahtoputket. PVC EVA EPE -vaahto pyöreä putki sisätilojen leikkikenttälaitteisiin / -pakkauksiin

Mukautetun muodon logonväriset erittäin pehmeät ontot vaahtoputket. PVC EVA EPE -vaahto pyöreä putki sisätilojen leikkikenttälaitteisiin / -pakkauksiin   Tuotteen Kuvaus Tehtaamme tuottaa pääasiassa erilaisia ​​pakkausmateriaaleja. Olemme valmistaj...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top