VLB-SARJA, LÄMPÖTILA-SARJA, SEMI-HERMEETTINEN VAIHTOKOMPRESSORI (VLB T11-VAHVISTETTU VAPORIN INJEKTI)

VLB-SARJA, LÄMPÖTILA-SARJA, SEMI-HERMEETTINEN VAIHTOKOMPRESSORI (VLB T11-VAHVISTETTU VAPORIN INJEKTI)

Shenyang Shenyileng Jäähdytys Co, Ltd on historiallinen R & D ja jäähdytyskompressorin tuotantoyritys. VLB-sarjan vierityskompressoreilla on erinomainen suorituskyky, hyvä sarjasuunnittelu, suuri monikäyttöisyys korkeassa, keskitason ja matalassa lämpötilassa, j...
MH-3 80W LED BEAM Moving Head Stage Light Kiinasta

MH-3 80W LED BEAM Moving Head Stage Light Kiinasta

Voimanlähde: 110-240V AC,50/60Hz Tehon kulutus: 120W Valolähde: 80W 800k   Väripyörä: 13- väri + tyhjä väripyörä                           Staattinen Gobo-pyörä: 12 gobos(4 Glass Gobo) ...
modernit hopeaesineet, inox tukku häät 18\\/10 ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulta-astiasarja

modernit hopeaesineet, inox tukku häät 18\\/10 ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulta-astiasarja

Flatware- tyyppi: Flatware- asetukset       Materiaali: Metalli Metalli       Tyyppi: Ruostumaton teräs         Todistus: CE / EU, SGS Ominaisuus: Eco-Friendly, Stocked       Alkuperän paikka: Guangd...
Korkealaatuinen videokameran liukusäädin

Korkealaatuinen videokameran liukusäädin

Minulla on kaksi ammattia opettajana ja terveydenhuollon tarjoajana, olen työskennellyt useiden lasten kanssa, jotka ovat sairastuneet virus, joka aiheuttaa AIDS.Suhteet, jotka minulla on ollut näiden lasten kanssa, ovat olleet lahjoja elämässäni.He ovat opettaneet minull...
Q8 aurinkokatuvalo

Q8 aurinkokatuvalo

Malli NO:Q8-S60 LED(W):60 Aurinkopaneeli (W):80 Li-Battery (WH):409 Asenna Hight(M):3-6 Installoi Spac&35;101;(M):10-15 Malli NO:Q8-S80 LED(W):80 Aurinkopaneeli (W):100 Li-Battery (WH):460 Asenna Hight(M):6-8 Installoi Spac&35;101;(M):15-20 Malli N...
Tehtaan moderni sisustus makuuhuoneen sisustus massiivipuusta

Tehtaan moderni sisustus makuuhuoneen sisustus massiivipuusta

Vakiokoko : 900 * 2100 * 150 mm , 45 mm lehtien paksuus tarvikkeet Massiivipuuta; sormenivelillä tammea, sapele, tuhka, puna tammi, teak ... jne Väri : 3-5 tyyppiä valita tai voidaan mukauttaa Viedä loppuun : Sulje \/ puoliauki maalaus, 6 ker...
Auton varjot

Auton varjot

yhteinen koko:130&_;120;60cm,140&;120;70cm logo:voi tehdä räätälöityä suunnittelua. Pakkaus:pussi+kortti kotelon koko:61x54x64cm,71x58x64cm etu:suojaa autosi UV-säteiltä.
Elektroninen pyyhkäiseväkortin ovien kulunvalvonta RFID-kortti Elektroninen Smart Hotel -lukitusjärjestelmä

Elektroninen pyyhkäiseväkortin ovien kulunvalvonta RFID-kortti Elektroninen Smart Hotel -lukitusjärjestelmä

  Tuotteen parametrit Väri: hopea, musta, punainen, kulta Materiaali: 304 ruostumaton teräs Purkamistila: lukitus avaamiseen Lukitse ytimen luokka: täyteen kuparilukkoytimeen Tuntitaso: 0-5 cm Käyttöjännite: 6Vdc, 4-alkal...
KN95 S8

KN95 S8

Alkuperäinen Mori silikoninaamio, hyvä kaasu, vahva anti-virus kyky, feikki yksi menettänyt neljä, useita laatutarkastus, voidaan käyttää uudelleen. Neljä suojakerrosta, korkea suodatus ja alhainen resistenssi, blokkaus virukset, tehokas suoja ja sujuva hengitys.
SAE 100 R1 \/ EN853 1SN

SAE 100 R1 \/ EN853 1SN

RAKENTAMINEN: Tämä letku on valmistettu sisäputkesta, joka on valmistettu öljystä kestävästä synteettisestä kumista, teräslangasta valmistetusta vahvikkeesta sekä öljy- ja sääkestävästä synteettisestä kumista. HAKEMUKSET: Letku, joka on tarkoi...
SUNFLY XF57832A Lattialämmitysjärjestelmät LVI-lämmin paketti Elektroninen termostaatti

SUNFLY XF57832A Lattialämmitysjärjestelmät LVI-lämmin paketti Elektroninen termostaatti

Kiinnostuneet ystävät voivat ottaa minuun yhteyttä   maochaods (@) 163.com Voin antaa sinulle yritysluettelomme, ja voin antaa sinulle parhaan hinnan! Lähtöisin: Zhejiang, Kiina Brändi   Nimi: SUNFLY Malli   Määrä:...
FFP2 EN149 CE-TODISTUSMAKSI

FFP2 EN149 CE-TODISTUSMAKSI

Ominaisuudet: Kertakäyttöinen, helppokäyttöinen ja tekee siitä asianmukaisen puhdistuskäsittelyn. Valmistettu kuitukankaasta, kosteuspohjaisesta, myrkyttömästä, ei-ärsyttävästä. Suojaa pölyä, auton pakokaasua, siitepölyä jne. Voidaan käyttää ruo...
Vihreä PET:n polyesterinauhabändi

Vihreä PET:n polyesterinauhabändi

Ykkönen.PET-hihnat ovat saatavilla 9.5-25mm leveydessä korkeassa ja keskivoimakkuudessa.   Kaksi.PET-nauha on valmistettu 100 prosenttia kierrätetystä materiaalista.Vähäiset värin vaihtelut ovat väistämättömiä, eivätkä ne näin ollen muodosta laatukriteeri...
Highbayn HID-levyn varavalaisimet

Highbayn HID-levyn varavalaisimet

150W/200W       BUH-sarjamme LED High Bayt ovat huippusuorituksia ja tehokkaita valaisimia, joilla on kehittynyt lämpöhuolto ja ainutlaatuinen arkkitehtuurirakenne. Nämä valaisimet ovat IP65-arvioita, himmeneviä.Se&\#39;tarjoaa laajan valikoiman asennusva...
Ford Everest \/ Ford Endeavor, Ford Everest \/ Ford Endeavor jarruvalaisimien takapuskurivalot

Ford Everest \/ Ford Endeavor, Ford Everest \/ Ford Endeavor jarruvalaisimien takapuskurivalot

Ford Everest/Ford   Endeavouri Eritelmät: Ykkönen.Valofunktio:punainen(2) funktio Kaksi.Käyttölämpötila: -40% 50 degress Kolmonen.Varaston lämpötila: -50 {80} hajoavuus 4.Vedenkestävä: Sateen simulointitestien ja upotussimulaatiotestien jälkeen. 5....
H2ofloss Water Flosser Professional -johdoton hammaslääkärin huuhtelulaite - kannettava ja ladattava IPX7-vedenpitävä vesikierto hammasten puhdistukseen, 300 ml säiliö kotiin ja matkoille (HF-2)

H2ofloss Water Flosser Professional -johdoton hammaslääkärin huuhtelulaite - kannettava ja ladattava IPX7-vedenpitävä vesikierto hammasten puhdistukseen, 300 ml säiliö kotiin ja matkoille (HF-2)

Eritelmät: Jännite: 100-240V AC 50/60Hz Latausaika: 4-5h(adapteri ei sisälly)   Akku kestää:10-15 päivää Vesipaine: 20-100PSI Veden tiheys: 1200/min Vinkkejä:   Ykkönen.Kun käytät ensimmäistä kertaa, valitse LOW- tila.   Ka...
3-kerroksinen aikuisten kertakäyttöinen päivittäinen suojanaamari

3-kerroksinen aikuisten kertakäyttöinen päivittäinen suojanaamari

Päivittäinen kertakäyttöinen kasvonaamio • BFE > 98% @ 3 mikronia • PFE > 98%@0,1 mikronia • Kestävyys synteettisen veren tunkeutumiselle - 80 mmHg Maskin erittely: Materiaali: 25gsm PPSB-ulkokerros + 22gsm sulatettu puhallettava suodatuskeskikerros + ...
55 tuuman 1,7 mm: n kehys 500 NIT: n Samsungin LCD-videoseinänäyttö näyttö komentokeskukseen, ostoskeskukseen ja ketjukauppaan

55 tuuman 1,7 mm: n kehys 500 NIT: n Samsungin LCD-videoseinänäyttö näyttö komentokeskukseen, ostoskeskukseen ja ketjukauppaan

Pikatiedot. Digitaalinen koko: 55 tuumaa Paneelin merkki: Samsung Näkymäkulma: 178 ° (H) \/ 178 ° (V) Kirkkaus: 500 nit Kehyksen leveys (T \/ B \/ L \/ R): 1,15 mm \/ 0,55 mm \/ 1,15 mm \/ 0,55 mm Kehys kehykseen: 1,7 mm Porttirajapinta: ...
top