Z-LION ZL-123C hartsi märkä timantti joustavat kiillotusaineet kiviprojekteihin

Z-LION ZL-123C hartsi märkä timantti joustavat kiillotusaineet kiviprojekteihin

Z-LION ZL-123C hartsi märkä timantti joustavat kiillotusaineet kiviprojekteihin Tuotteen Kuvaus                                                 &nbs...
Jarrupalat (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Jarrupalat (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Kuvaus :   Jarrupala / YHJ: YHJ-01-013   / Taka-akseli   / Jarrujärjestelmä: TRW   /   Leveys: 116,5 mm   /   Korkeus: 59 mm   / Paksuus: 17,7 mm   / OE: 4B3 698 451   / OE: 4B3 698 451 A sovellus: AUDI (FAW) A6L Sedan (...
Tyyppi A messinkirasiakytkin homebrewille

Tyyppi A messinkirasiakytkin homebrewille

Tuotteet yksityiskohdat Nimi Tyyppi Messinkirasiakytkin homebrewille Materiaali Messinkirunko ruostumattomasta teräksestä Pintakuvioitu Olutrasian käyttäminen Sovellus baareihin, ravintoloihin ja olohuoneeseen
KANEDA Suorituskykyinen kulumisenestohydrauliöljy ZS

KANEDA Suorituskykyinen kulumisenestohydrauliöljy ZS

Suositellaan käytettäväksi monenlaisissa hydraulisissa järjestelmissä, jotka toimivat erittäin vaikeissa olosuhteissa, mukaan lukien työstökoneet, ruiskuvalukoneet, puristimet ja muut teolliset tai liikkuvat laitteet, samoin kuin moniin sovelluksiin, joissa vaaditaan y...
CNC-tarkkuusosat

CNC-tarkkuusosat

CNC-tarkkuusosat, käyttö sylinteriluokan tuotteissa, alumiinimateriaalia. Promise korkea ja vakaa laatu. Kilpailukykyiseen hintaan ja oikea-aikaisesti.
Mukautetun muodon logonväriset erittäin pehmeät ontot vaahtoputket. PVC EVA EPE -vaahto pyöreä putki sisätilojen leikkikenttälaitteisiin / -pakkauksiin

Mukautetun muodon logonväriset erittäin pehmeät ontot vaahtoputket. PVC EVA EPE -vaahto pyöreä putki sisätilojen leikkikenttälaitteisiin / -pakkauksiin

Mukautetun muodon logonväriset erittäin pehmeät ontot vaahtoputket. PVC EVA EPE -vaahto pyöreä putki sisätilojen leikkikenttälaitteisiin / -pakkauksiin   Tuotteen Kuvaus Tehtaamme tuottaa pääasiassa erilaisia ​​pakkausmateriaaleja. Olemme valmistaj...
lampaannahka tossut

lampaannahka tossut

Tuotteen Kuvaus Tuotenimi: naisten pehmeät ja mukavat rento lampaannahan tossut Päällinen: Lampaannahka Vuorimateriaali: villa Ulkopohja: nahka \/ kumi \/ TPR \/ EVA Väri: pyyntösi mukaan Koko: EU 36-41 # Ominaisuus: pehmeä ja mukava, muoti ja mielivaltaine...
2019 Uusi kaksoisohjain, syväbassofonistereo Hi-Fi-korvan kiinteät kuulokkeet OE18

2019 Uusi kaksoisohjain, syväbassofonistereo Hi-Fi-korvan kiinteät kuulokkeet OE18

Malli nro: OE18 Tekniset tiedot: 1.Type: Dynaaminen dynaaminen ohjain 2.Ajurin koko: 9mm 3.Sensitivity: 108 ± 3 dB 4.Vääristymät: ≤1% 5.Taajuusalue: 18 ~ 20 KHz 6.Impedance: 16Ω 7.Weight: 14,5 g 8.Connector: 3.5mm 9.Wire materiaali: TPE 10.Johdon p...
Korkean suorituskyvyn monokristallimoduuli SYP150P -170P / 5BB 36C ELL POLYCRYSTALLINE MODUULI

Korkean suorituskyvyn monokristallimoduuli SYP150P -170P / 5BB 36C ELL POLYCRYSTALLINE MODUULI

Sertifioitu kestämään vakavia ympäristöolosuhteita -Anti-heijastava & likaantumisen estävä pinta minimoi lian ja pölyn aiheuttamat virtahäviöt -Vaikea sulasumu, ammoniakki & puhallettu hiekankestävyys merenrannalla, maatiloilla ja autiomaassa ymp...
4,3 tuuman kosketusnäyttö Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

4,3 tuuman kosketusnäyttö Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

Tuotemalli   WLT-043R-NP00 perustiedot     parametrit PROSESSORI:   ARM9-arkkitehtuuri, taajuus 300MHz Muisti:   64 Mt DDR2 Salama: 256 Mt NandFlash Näyttö     kuvaruutu Koko: 4,3 tuumaa   Tarkkuus: 480 × 272 Leveä...
PLA-filamentti-sininen

PLA-filamentti-sininen

erittely: - 1,75 mm Tuotteen Kuvaus : Paras tulostuslämpötila: 190 ~ 210 ℃ Peruslämpötila: 45-60 ℃ Pakkaus: - 1 kg / kela, 10 puolaa / ctn   sovellus: Sopii useimpiin FDM 3D-tulostimiin.
Rakenteellisesti eristettyjen paneelien toimittaja Kiinasta

Rakenteellisesti eristettyjen paneelien toimittaja Kiinasta

SIP: tä (rakenteellisesti eristettyjä paneeleja) käytetään nykyään laajalti seinä-, katto-, lattia-, väliseinä-, siirrettävän talon, konttirakennuksen ja kattorakennuksen rakentamisessa Yhdysvalloissa, Euroopassa, Japanissa. Uuden materiaalina SIP valmistetaan pint...
Eniten myydyt naisten PU-nahkainen käsilaukku-HZLSHB008

Eniten myydyt naisten PU-nahkainen käsilaukku-HZLSHB008

TUOTETYYPPI : Käsilaukku, laukku POPULAR ELEMENT - Kiinan punainen NAHKA MATERIAALI : PU SISÄMATERIAALI : Polyesterikuitu TUOTTEEN LAITTEET : Kevyt kulta KOKOKUVA : Pitkä 32cm 、 Leveä 14cm 、 Korkea 33cm SISÄINEN RAKENNE : Sertifikaattipussi, vetoketjul...
kaksisuuntainen autohälytin

kaksisuuntainen autohälytin

Toiminnon yksityiskohdat: 1. Moottorin etäkäynnistys sammutus (f AT MT) 2.Varoitus ääni valo 3.Asenna / kytke pois päältä 4.Poista muistikirja tilasta virran kytkemisen jälkeen päällä 5.Moottori katkaistu ollessaan käsivarressa 6.Auto avataan / suljetaan ka...
Kannettava kaasuliesi BDZ-160

Kannettava kaasuliesi BDZ-160

H. S. Koodi: 732111 Muoto: kaareva Materiaali: Kylmävalssattu teräs Paksuus: 0,5 mm Poltin: alumiinipäällysteinen teräslevy Koko: 330 x 295 x 100 mm Kapasiteetti: 168 g / h Viimeistely: Musta maalaus Patruuna: 220 g butaanipatruunaa, ei sisälly toimitukseen Piet...
Piirilevylegend-mustesuihkutulostin (PY300D-F / PY300D)

Piirilevylegend-mustesuihkutulostin (PY300D-F / PY300D)

Legend mustesuihkutulostin KÄYTTÖ Laitteita käytetään merkkitulostuksen prosessoinnissa piirilevylle / FPC / IC / LED: lle, joka korvasi perinteisen silkkipainannan tarkkaan, laadukkaan ja tehokkaan merkkituotannon ratkaisujen aikaansaamiseksi piirilevyjen valm...
tehdas leno-telineiden pressu

tehdas leno-telineiden pressu

Leno-pressu, rakennustelinepeite soveltuvat maataloudelle, auringonvalon taloon ja rakentamiseen. Se on valmistettu 100% neitsyt PE-viljasta.   Tehtaissamme PE-vilja suulakepuristetaan PE-langoille, denjeri on välillä 500D - 1300D. Vesisuihkukoneet sopivan leveydel...
Monikerroksinen keraaminen kondensaattori

Monikerroksinen keraaminen kondensaattori

Tuotteen yksityiskohdat: * Sarja: SA * Kotelon koko:   0402 * Kapasitanssi: 0.5PF * Dielektrinen:   NPO * Nimellisjännite: 50V * Toleranssi :   0.05PF * Käyttölämpötila-alue:   -55 ° C ~ + 125 ° C sovellus: energia, verkkovie...
top