DOVE COSMETIC BAG

DOVE COSMETIC BAG

Tuotannon yksityiskohdat: Koko: 22cm * 10.5cm * 14.5cm Korin materiaali: harmaa PU pellavalla Vuori: 190T polyesteriä Logo: 1c tulosta tarraan Sulkeminen: # 5 hopeoitua nylon-vetoketjua Pakkaus: litteä pakkaus 54 * 53 * 52 cm = 100kpl
KANEDA Suorituskykyinen kulumisenestohydrauliöljy ZS

KANEDA Suorituskykyinen kulumisenestohydrauliöljy ZS

Suositellaan käytettäväksi monenlaisissa hydraulisissa järjestelmissä, jotka toimivat erittäin vaikeissa olosuhteissa, mukaan lukien työstökoneet, ruiskuvalukoneet, puristimet ja muut teolliset tai liikkuvat laitteet, samoin kuin moniin sovelluksiin, joissa vaaditaan y...
CNC-tarkkuusosat

CNC-tarkkuusosat

CNC-tarkkuusosat, käyttö sylinteriluokan tuotteissa, alumiinimateriaalia. Promise korkea ja vakaa laatu. Kilpailukykyiseen hintaan ja oikea-aikaisesti.
Kuiva tyyppi Multi Jet Ulkoinen, säädettävä vesimittari

Kuiva tyyppi Multi Jet Ulkoinen, säädettävä vesimittari

  Tuotteen ominaisuudet 1 Erittäin tarkka, kuiva tyyppi, magneettinen käyttö 2 Kuiva laskuri ja mitattu vesi voivat pitää merkkivalon pitkään 3 Pulssilähtövaihtoehto Valmistettu versioissa kylmälle vedelle (T30) ja lämpimälle vedelle (T90), läpimi...
lampaannahka tossut

lampaannahka tossut

Tuotteen Kuvaus Tuotenimi: naisten pehmeät ja mukavat rento lampaannahan tossut Päällinen: Lampaannahka Vuorimateriaali: villa Ulkopohja: nahka \/ kumi \/ TPR \/ EVA Väri: pyyntösi mukaan Koko: EU 36-41 # Ominaisuus: pehmeä ja mukava, muoti ja mielivaltaine...
2019 Uusi kaksoisohjain, syväbassofonistereo Hi-Fi-korvan kiinteät kuulokkeet OE18

2019 Uusi kaksoisohjain, syväbassofonistereo Hi-Fi-korvan kiinteät kuulokkeet OE18

Malli nro: OE18 Tekniset tiedot: 1.Type: Dynaaminen dynaaminen ohjain 2.Ajurin koko: 9mm 3.Sensitivity: 108 ± 3 dB 4.Vääristymät: ≤1% 5.Taajuusalue: 18 ~ 20 KHz 6.Impedance: 16Ω 7.Weight: 14,5 g 8.Connector: 3.5mm 9.Wire materiaali: TPE 10.Johdon p...
NL-7N2

NL-7N2

Muutetaan perinteistä tapaa maissia, soijaa, maapähkinää     Suuri tehokkuus , Kannettava , Rentouttava nimi : käsikäyttöinen kylvökone       siemenrasian kapasiteetti : 4-5 kg     kylvöpituus : 5-6cm       ...
4,3 tuuman kosketusnäyttö Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

4,3 tuuman kosketusnäyttö Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

Tuotemalli   WLT-043R-NP00 perustiedot     parametrit PROSESSORI:   ARM9-arkkitehtuuri, taajuus 300MHz Muisti:   64 Mt DDR2 Salama: 256 Mt NandFlash Näyttö     kuvaruutu Koko: 4,3 tuumaa   Tarkkuus: 480 × 272 Leveä...
PLA-filamentti-sininen

PLA-filamentti-sininen

erittely: - 1,75 mm Tuotteen Kuvaus : Paras tulostuslämpötila: 190 ~ 210 ℃ Peruslämpötila: 45-60 ℃ Pakkaus: - 1 kg / kela, 10 puolaa / ctn   sovellus: Sopii useimpiin FDM 3D-tulostimiin.
Phoropter

Phoropter

Ammattitaitoinen ammattihenkilöstö, lääkäri tai optikko käyttää phoropteria subjektiiviseen taittumiseen. Ilmakehän ulkonäkö, erittäin ohut muotoilu, joustava toiminta, pitkä käyttöikä Laadukkaat optiset linssit, joissa on korkealaatuinen multicoating, erit...
Eniten myydyt naisten PU-nahkainen käsilaukku-HZLSHB008

Eniten myydyt naisten PU-nahkainen käsilaukku-HZLSHB008

TUOTETYYPPI : Käsilaukku, laukku POPULAR ELEMENT - Kiinan punainen NAHKA MATERIAALI : PU SISÄMATERIAALI : Polyesterikuitu TUOTTEEN LAITTEET : Kevyt kulta KOKOKUVA : Pitkä 32cm 、 Leveä 14cm 、 Korkea 33cm SISÄINEN RAKENNE : Sertifikaattipussi, vetoketjul...
kaksisuuntainen autohälytin

kaksisuuntainen autohälytin

Toiminnon yksityiskohdat: 1. Moottorin etäkäynnistys sammutus (f AT MT) 2.Varoitus ääni valo 3.Asenna / kytke pois päältä 4.Poista muistikirja tilasta virran kytkemisen jälkeen päällä 5.Moottori katkaistu ollessaan käsivarressa 6.Auto avataan / suljetaan ka...
pienet osat

pienet osat

Alumiini, messinki, ruostumaton teräs l, teräslejeeringit ja muut, Käsittelemme monia muita materiaaleja. Ota yhteyttä, jos vaadittua materiaalia ei ole lueteltu yllä. tarkkuus CNC-työstö, DMG 5-akselinen koneistuskeskus / DMG komposiitti-CNC-kone / Commen-ko...
Piirilevylegend-mustesuihkutulostin (PY300D-F / PY300D)

Piirilevylegend-mustesuihkutulostin (PY300D-F / PY300D)

Legend mustesuihkutulostin KÄYTTÖ Laitteita käytetään merkkitulostuksen prosessoinnissa piirilevylle / FPC / IC / LED: lle, joka korvasi perinteisen silkkipainannan tarkkaan, laadukkaan ja tehokkaan merkkituotannon ratkaisujen aikaansaamiseksi piirilevyjen valm...
tehdas leno-telineiden pressu

tehdas leno-telineiden pressu

Leno-pressu, rakennustelinepeite soveltuvat maataloudelle, auringonvalon taloon ja rakentamiseen. Se on valmistettu 100% neitsyt PE-viljasta.   Tehtaissamme PE-vilja suulakepuristetaan PE-langoille, denjeri on välillä 500D - 1300D. Vesisuihkukoneet sopivan leveydel...
Mikromagneetti kellomoottorille

Mikromagneetti kellomoottorille

Yksityiskohtainen tuotekuvaus magneetti, anturimagneetti   1.mikropreison smco, ndfeb, alnico, keraaminen magneetti   2.sizes: 0,1 ~ 10mm   3.tolerance: +/- 0,005 ~ +/- 0,02 mm   1.   moottorimagneetti, mikrotarkkuusmagneetti; magneetti, mik...
Lattiavalaisin laserleikatulla mustalla kankaalla

Lattiavalaisin laserleikatulla mustalla kankaalla

F0717 lattialamppu pistorasia: 1 * E27, polttimo ei sisälly toimitukseen varjo: D40cm ulkopuolella musta kullan sisällä lampun koko: D40 * H160cm viimeistely: satiini-nikkeli kaapeli: 1,8 m musta PVC-kaapeli, jossa on linjainen on / off-jalkakytkin + euroliitin ...
2,5D läpinäkyvä näytönsuoja kettu iPhone Xs / Xr / Xs Max

2,5D läpinäkyvä näytönsuoja kettu iPhone Xs / Xr / Xs Max

Sormenjäljet ​​ja herkkä kosketus Sormenjälkitekniikka tarjoaa käyttäjille paitsi puhtaan ja selkeän näyttöympäristön myös herkän kosketuskokemuksen nauttiaksesi nopeasta reagoinnista pelatessaan. 2.5D kaarireunateknologia Edistyksellinen, 2...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top