FFP2 EN149 CE-TODISTUSMAKSI

FFP2 EN149 CE-TODISTUSMAKSI

Ominaisuudet: Kertakäyttöinen, helppokäyttöinen ja tekee siitä asianmukaisen puhdistuskäsittelyn. Valmistettu kuitukankaasta, kosteuspohjaisesta, myrkyttömästä, ei-ärsyttävästä. Suojaa pölyä, auton pakokaasua, siitepölyä jne. Voidaan käyttää ruo...
YTQJ-500 Siltojen leikkuukone

YTQJ-500 Siltojen leikkuukone

Integroidut bridgen kivenleikkauskoneet ovat tällä hetkellä suosituimpia kivenleikkauskoneita markkinoilla.Ne soveltuvat marmorin, graniitin ja muun kiven käsittelyyn.Koneemme käyttävät PLC-ohjausjärjestelmää, joka ohjaa risteysten, pyörölaatikoiden ja työpisteide...
Vihreä PET:n polyesterinauhabändi

Vihreä PET:n polyesterinauhabändi

Ykkönen.PET-hihnat ovat saatavilla 9.5-25mm leveydessä korkeassa ja keskivoimakkuudessa.   Kaksi.PET-nauha on valmistettu 100 prosenttia kierrätetystä materiaalista.Vähäiset värin vaihtelut ovat väistämättömiä, eivätkä ne näin ollen muodosta laatukriteeri...
Ford Everest \/ Ford Endeavor, Ford Everest \/ Ford Endeavor jarruvalaisimien takapuskurivalot

Ford Everest \/ Ford Endeavor, Ford Everest \/ Ford Endeavor jarruvalaisimien takapuskurivalot

Ford Everest/Ford   Endeavouri Eritelmät: Ykkönen.Valofunktio:punainen(2) funktio Kaksi.Käyttölämpötila: -40% 50 degress Kolmonen.Varaston lämpötila: -50 {80} hajoavuus 4.Vedenkestävä: Sateen simulointitestien ja upotussimulaatiotestien jälkeen. 5....
RRTRAVEL uusi räätälöity älykkään maailman matkasovitin usb-nopealla laturilla varustetulla pistotulpalla Eurooppaan, Iso-Britanniaan ja Australiaan

RRTRAVEL uusi räätälöity älykkään maailman matkasovitin usb-nopealla laturilla varustetulla pistotulpalla Eurooppaan, Iso-Britanniaan ja Australiaan

Nopeat yksityiskohdat Alkuperän paikka: Guangdong, Kiina Tavaramerkin nimi: RRTRALVEL Mallin numero: HHT525 Tyyppi: Liitännäinen Socketin kanssa Ryhmittyminen: Ryhtymätön Nimellisjännite: 100-250V Nimellinen   Nykyinen: 6A Sovellus: ...
H2ofloss Water Flosser Professional -johdoton hammaslääkärin huuhtelulaite - kannettava ja ladattava IPX7-vedenpitävä vesikierto hammasten puhdistukseen, 300 ml säiliö kotiin ja matkoille (HF-2)

H2ofloss Water Flosser Professional -johdoton hammaslääkärin huuhtelulaite - kannettava ja ladattava IPX7-vedenpitävä vesikierto hammasten puhdistukseen, 300 ml säiliö kotiin ja matkoille (HF-2)

Eritelmät: Jännite: 100-240V AC 50/60Hz Latausaika: 4-5h(adapteri ei sisälly)   Akku kestää:10-15 päivää Vesipaine: 20-100PSI Veden tiheys: 1200/min Vinkkejä:   Ykkönen.Kun käytät ensimmäistä kertaa, valitse LOW- tila.   Ka...
55 tuuman 1,7 mm: n kehys 500 NIT: n Samsungin LCD-videoseinänäyttö näyttö komentokeskukseen, ostoskeskukseen ja ketjukauppaan

55 tuuman 1,7 mm: n kehys 500 NIT: n Samsungin LCD-videoseinänäyttö näyttö komentokeskukseen, ostoskeskukseen ja ketjukauppaan

Pikatiedot. Digitaalinen koko: 55 tuumaa Paneelin merkki: Samsung Näkymäkulma: 178 ° (H) \/ 178 ° (V) Kirkkaus: 500 nit Kehyksen leveys (T \/ B \/ L \/ R): 1,15 mm \/ 0,55 mm \/ 1,15 mm \/ 0,55 mm Kehys kehykseen: 1,7 mm Porttirajapinta: ...
Tehtaan lateksinen piikikäs lemmikkieläinlelu koiran pureskeltava lelu

Tehtaan lateksinen piikikäs lemmikkieläinlelu koiran pureskeltava lelu

Tuotteen numero: LVT-L18031 S L Materiaali: Latex Koko: S:15cm   L:20cm Paino: S:100(=1775%)g   L:150(=1775%)g Tehtävä: Squeaky dog pureskeleva lelu Väri: Tumma, harmaa, vaaleanpunainen tai muokattu Pakkaaminen: 4-6pcs/polybag, 24-36pcs/ctn OEM/O...
7.4V kädessä pidettävä tärinähierontalaite hierontapistooli lihaksen rentouttava hierontalaite

7.4V kädessä pidettävä tärinähierontalaite hierontapistooli lihaksen rentouttava hierontalaite

Tuotteen yksityiskohdat: Tuotteen nimi: Hieronta-ase   Tuote G.W.\/N.W .: 1,18 kg   Tuotteen koko: 31,5 * 22 * ​​7,5 cm Tuotteen väri: musta \/ sininen \/ suikale \/ punainen   Akun jännite: 8,4 V   Moottorin jännite: 7,4 V   Lataus ...
neulottu huivi

neulottu huivi

Keskeiset ominaisuudet/erityiset ominaisuudet: Suosittu viskoosista kudottu huivi: Materiaalit: 100% viskoosi tai silkki, silkki/viskoosi ja polyesteri Mitat: 180 x 30cm voidaan tehdä vaaditun koon mukaan Suunnittelu ja väri: kudottu huivi Nimike: asiakkaan ja\;s...
CNC-sorvausosat

CNC-sorvausosat

CNC:n kääntöpuoli Materiaali: SS304 Pintakäsittely: Passivointi Toleranssi:+/-0.005mm Tuotantoerä: 1pcsistä 100k pcsiin USe automaattisen tuotantolinjan kiinnittimien osalta
PLE60A

PLE60A

Tuotteitamme käytetään laajalti ilmailu-, CNC-työstökoneissa, leikkaus-, hitsauslaitteissa, tekstiilien painatus- ja värjäyskoneissa, pakkauskoneissa, ruokakoneissa, lääketieteellisissä koneissa, laivoissa, tutkassa, tietoliikennejärjestelmässä, robotissa, mekaani...
BINIMAX matkapuhelimen TFT-LCD-näyttökokoonpano ip 6S: lle

BINIMAX matkapuhelimen TFT-LCD-näyttökokoonpano ip 6S: lle

BinimaxMobile Phone TFT LCD -näyttökokoonpano ip 6S: lle Tuotteillamme on seuraavia etuja: Täysterävä nestekidenäyttö. Korkealaatuinen näyttö \/ lasi, jossa kosketus on pehmeämpi ja naarmuuntumaton. Värilliset, korkea valonläpäisy, ei v...
2 3 4QGD-ruuvipumput

2 3 4QGD-ruuvipumput

2 tuumaa syvän kairanreiän upotettava ruuvipumppu hakemus vesi   toimittaa Sprinkleri   kastelu Paine   lisäämällä Sammuttaa paloa käyttö-   condistions minimi   hyvin   halkaisija:   2 " ...
302 -sarja itsekelauskielekkeitä, joissa leikkausrako ilman uria 500K varastossa

302 -sarja itsekelauskielekkeitä, joissa leikkausrako ilman uria 500K varastossa

302 halkaisijaltaan varustettu itsekelausterä   ilman burrs 500K varastossa itsekiertyvä insertti on   johtava   kierteet   insertti   siististi   että   varmistaa   että     insertti   On   aseta   suor...
Huopa pääsiäispupun lahjakassi

Huopa pääsiäispupun lahjakassi

Nopeat yksityiskohdat: Alkuperän paikka: Taizhou.     Numero: YF-B001 Kuvion tyyppi: Bunny.   Kahleiden/hihnojen lukumäärä: Yksi   Materiaali: Huopa Tyyli: Muoti   Koristelu   Koko: 16*10*7cm Pakastus: 3 mm ...
Puusta taiteleva liukutuoli lapsille

Puusta taiteleva liukutuoli lapsille

Tuotteen kuvaus Nimi: Puusta taiteleva liukutuoli lapsille Kohta nro.S K-A001 Koko: Taitamisen koko:   95.5x49x3.5cm Suunnittelu: Yleensä käyttää nykyinen muotoilu, mutta jos sinulla on oma design ja koko voimme myös tehdä sen Materiaali:...
Vedenpitävä SMD LED ohut tulvavalaisin 50W 100W 150W 200W 300W

Vedenpitävä SMD LED ohut tulvavalaisin 50W 100W 150W 200W 300W

3 vuoden takuu IP 65 LED -valaisin 1.   Kotelo: Painevalettu alumiini 2.   LED-tyyppi: SMD tai COB 3 . CRI: yli 80,90 on vaihtoehto 4. Tehokerroin: yli 0,95 5. Ylijännitesuojaus on välillä 2,5–6 kt 6. Kuljettaja: Dong- tai Meanwell-m...

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn
Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy

Yhtiö

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Rikkomisesta tehty valitus

Sähköposti: ts@waimaolang.cn

Yhteistyöyhteistyö

Sähköposti: huang@waimaolang.cn

top