Afrikan huonekaluteollisuuden nykytilanteen ja tulevaisuudennäkymien analyysi

Julkaisupäivä:2019-12-10

                (China Africa Africa Trade Research Center News) Afrikassa on 1.13 miljardi asukasta kohden BKTL noin 1700 US dollaria, ja kokonaiskulutus Afrikassa on 140 miljardia Yhdysvaltain dollaria.Todellisten tulojen kasvun seurauksena kuluttajien kysyntä on kasvanut nopeasti viimeisen vuosikymmenen aikana.

                Asiaankuuluvien lukujen mukaan 2018, Afrikka&\ 35; 39, huonekalujen kulutus saavutti yhdysvaltalaisen $9.8 miljardin, ja kulutus henkeä kohti laskettiin US $8.Tärkeimmät markkina-alueet ovat Etelä-Afrikka, Nigeria, Algeria, Egypti, Marokko ja Sudan, ja huonekalujen kulutus ylittää Yhdysvaltojen 500-miljoonan.Pohjois-Afrikka, Länsi-Afrikka ja Etelä-Afrikka ovat tärkeimmät kulutusalueet, joiden kalusteiden kulutus henkeä kohden on korkea.

                Afrikassa on 59:n suurkaupunkialueita, joiden väestö on yli miljoona.Vaikka hallitus on epävakaa ja infrastruktuurin taso on suhteellisen heikko, kaupunkikeskuksen kehittäminen ja lisääntyvä talouden monipuolistaminen tarjoavat rajattomat mahdollisuudet huonekalumarkkinoiden kehittämiseen.

                Viime vuosina on tehty paljon investointeja kiinteistöihin, matkailuun, hotelli- ja kulttuuriteollisuuteen sekä viihdeteollisuuteen, jotka ovat syynä huonekaluteollisuuden kysynnän kasvuun.

                2017 vuonna Afrikka& 35; 39.n huonekalujen kokonaistuonti oli noin US $3 miljardia.Noin 32 prosenttia huonekaluista Afrikassa on tuotu.Etelä-Afrikka ja Pohjois-Afrikka ovat alueita, joilla on suuri tuontimäärä Afrikassa.

                Jos huonekalujen tuonnin osuus kokonaiskulutuksessa on suurempi Itä-Afrikassa, 47 prosenttia huonekalujen kulutuksesta on peräis in ulkomaisilta toimittajilta, kun taas kulutus Pohjois-Afrikassa on 26 prosenttia.

                Etelässä suurin huonekalujen tuoja on Etelä-Afrikka, pääasiassa Kiinasta, Saksasta ja Italiasta.Etelä-Afrikka tuo noin 34 prosenttia maasta

                Pohjois-Afrikassa Marokko on suurin huonekalujen tuoja, pääasiassa Kiinasta, Espanjasta, Ranskasta ja Italiasta.Seuraavaksi Algeria, Egypti ja Libya.Marokko tuo noin puolet maastaNoin 45 prosenttia huonekalujen tuonnista tulee Kiinasta, minkä jälkeen Italia ja Turkki.

                On raportoitu, että Afrikan huonekalujen koko tuotoksen arvo on 7.5 miljardia Yhdysvaltain dollaria.Arvioidaan, että 2020:ssä huonekalujen todellinen kulutus kasvaa 2.4 prosenttia.Vain kymmenen prosenttia Afrikassa valmistetusta huonekalusta viedään pääasiassa Egyptiin, Etelä-Afrikkaan, Marokkoon ja Tunisiaan.Näillä Afrikan mailla on hyvät kehitysmahdollisuudet sekä sisäisessä kulutuksessa että huonekaluteollisuuden viennissä.(päätoimittaja: China Africa Trade Research Center)


Lähetä viesti tälle toimittajalle

  • jotta:
  • DONGGUAN CITY HU SHENG FURNITURE CO.,LTD
  • *Viesti:
  • Sähköpostini:
  • Puhelin:
  • Nimeni:
Ole varovainen:
Lähetä haitallinen sähköposti, ilmoitettiin toistuvasti, jäädyttää käyttäjä
Tämä toimittaja ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.
Tällä tuotteella ei ole kysyttävää.
DONGGUAN CITY HU SHENG FURNITURE CO.,LTD

Työnimike: director

osasto: Global Marketing Department

Yrityspuhelin: +86 0769-81288066

Sähköposti: Ota meihin yhteyttä

Kännykkä: 13728395290

Verkkosivusto: furniturehs.finvipb2b.com

Osoite: NO.6 HEBIN ROAD,YONGKOU VILLAGE,HOUJIE DONGGUAN,CHINA

Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy
top