Lasku on vanhusten johtava kuolinsyy

Julkaisupäivä:2019-11-27

images (1).jpg

Maailman terveysjärjestön (WHO) mukaan kaatuminen on toinen maailman johtavista onnettomuuksista tai kuolemantapauksista.Jokainen   Vuosi, arvioitu 646,000 ihmiset kuolevat putouksiin. , a Märkit yli 65 kärsivät eniten kohtalokkaista putouksista.

Koska kun aikuiset vanhenevat, niiden tasapaino voi heikentyä useista syistä, niiden verisuonet usein ohuemmat ja todennäköisemmin repeämä, niiden näkö alkaa heikentyä, vaikuttaa niiden käsitys syvyys, ja reaktioaika tulee hidas.

A   vammat, joita vanhukset voivat kärsiä kaatumisen jälkeen, ovat päävammoja, sisäistä ja ulkoista verenvuotoa, sekä ranteiden, hartioiden ja lantion murtumia.Jos ehto pudotuksen jälkeen ei ole vakava, kirurginen korjaus on riittävä.Jos tila on vakava, jälkiseuraus tai jopa kuolema voi esiintyä.      

Ensimmäinen syksy saa myös heidät pelkäämään taas kaatumista, itsenäisyyden menettämistä ja itsenäisyyden menettämistä sekä 35; 103:a; vaikeuksia saattaa päätökseen kaikki jokapäiväisen elämän toiminnot, jotka vaikuttavat vakavasti elämänlaatuun ja aiheuttavat masennusta.

Huolehdin vanhuksista ja annan heille terveen ja onnellisen elämä   on velvollisuus ja vastuu kunkin lapsen.  

Mutta miten suojella tehokkaasti kotona olevia vanhuksia vahingoilta?

Kysymykseen liittyen:   ACF- laboratorio , b keinotekoisen ruston bionisen teknologian ansiosta ACF on kehittänyt keinotekoisen ruston bionisen materiaalin yli 12,000 testin jälkeen kuuden vuoden aikana.Tämä materiaali pystyy absorboimaan yli 90%:n iskuvoimasta ja muuntamaan välittömästi iskuenergian merkityksettömäksi lämpöenergiaksi, joka on peräisin , ja siten tehokkaasti suojella ihmiskehoa vahingolta.Ihmisvartalorakenteen ominaisuuksien mukaan ACF-laboratorio käynnistää koko ihmiskehon suojauksen, kuten olkasuojuksen, selkäsuojuksen, kyynärvarren suojuksen, lonkan suojuksen, polvinsuojaimen, ainoastaan perheellesi ja#39;s!


2.jpg


Lähetä viesti tälle toimittajalle

  • jotta:
  • Foshan Linzhi Polymer Materials Science And Technology Co., Ltd.
  • *Viesti:
  • Sähköpostini:
  • Puhelin:
  • Nimeni:
Ole varovainen:
Lähetä haitallinen sähköposti, ilmoitettiin toistuvasti, jäädyttää käyttäjä
Tämä toimittaja ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.
Tällä tuotteella ei ole kysyttävää.
top