Nika voitti kuusi 1. sijalla \\ \"2023 Kiinan jousiammunta King Finals \\\"

Julkaisupäivä:2023-12-13

nika voitti kuusi ensimmäistä paikkaa"2023 Kiinan jousiammuntakuningasfinaalissa"

- &#

. Meidän

recurve -jousimme saivat myös hyviä tuloksia tässä kilpailussa, olkoon+&39; katso.#&#""

yan xuejiao, hänennika barebow et151701326121469314.jpgn3pro hiilikuitujousi raajojen kanssa , saavutti ensimmäisen sijan sekänaisten Barebow 30M:n karsintaottelussa ettänaisten paljain 30M:n yksilöllisen eliminointimatkakuningasten finaalien Kiinan kuninkaana, ja hänelle myönnettiin

2023 Jousiammuntapalkinnot Kiinan jousiammuntafinaalien kuninkaan finaalissa

.

+&#&#liu sijia, hiilikuitullaan ET9"n3pro hiilikuitujousi raajoja, ensimmäisen sijannaisilla"

39; S 30M -karsintakierros janaiset

1701326133801751.jpg39; s 30m yksittäinen eliminaatiokierros, ja hänelle myönnettiin

2023 Kiinan jousiammuntaa Finals Pohjois -jousiammunta King Trophy

.n

elongnika -joukkueen pelaaja Zhang Changjin voitti ensimmäisen sijannaisten perinteisessä keula 30m:n eliminaatioottelussa, joka onnaisten 2. sija':n perinteinen keula 30m karsintaottelu ja voitti&2023 Kiinan jousiammunta Championship Finals South Archery King Trophy#.""

and Elong Nika -joukkueen pelaaja Meng Xinggang Nika ET15

n3Pro Hiilikuitujousi, voitti ensimmäisen sijan miehillä

+39; Barebow 30m karsintakierros.&#

finaalisesti, onnittelemme jousiammuntaturnauksen China King -turnauksen (finaalien) voittajia turnauksen onnistuneesta päätteestä. Annetaanko kaikki jousiammuntaharrastajat edelleen töitä, jahtaamaan unelmiaan ja hyötyä menestyksen ja hauskanpidosta.