Miksi meidän pitäisi lisätä vaahdonestoainetta aaltopahviin?

Julkaisupäivä:2019-08-15

Aallotettu massa on päämateriaali varten   aaltopahvin valmistus. Se on eräänlainen sellumateriaali, joka on valmistettu kasvikuiduista eri prosessimenetelmillä. Nykypäivän ihmisten tarpeiden mukaan aaltopahvia käytetään laajasti kuljetuspakkauslaatikoissa, ja sitä voidaan käyttää myös digitaalisissa, ruoka- ja muissa pakkauskonteissa. Aaltopahvin valmistusprosessissa   lauta , on tärkeä osa - tarve lisätä vaahdonestoainetta aallotettuun massaan.

 

Se oli alun perin tarpeen lisätä muita kemiallisia apuaineita aallotetun massan prosessoinnin aikana. Nämä kemialliset apuaineet reagoivat manuaalisen sekoittamisen tai konekäytön aikana, mikä aiheutti kemiallista epävakautta eikä voinut saavuttaa kemiallista tasapainoa kemiassa. Tila, joka johtaa vaahdon muodostumiseen, koneen toiminnan lisäksi lisätyn kemiallisen lisäaineen määrä ja lisäyksen aika aiheuttaa aallotetun massan vaahdon.

 

Lopputulos   onko se   vaahto voi vaikuttaa vakavasti aallotetun paperin suorituskykyyn ja voi helposti johtaa aaltopaperivaurioon   tuotantoon. th liian alhainen laatu   paperitaulu rako aallotetun paperin keskellä , ei tarpeeksi vahva ja karu johtuu siitä, että mustan sydämen kauppias ei ole lisännyt aaltopahvin massan vaahdonestoainetta.

 

Aaltopahviset vaahdonestoaineet koostuvat myrkytön polyeetterisilikoniöljy tai polysiloksaani pääraaka-aineena ja moninaisina lisäaineina. Se on helppo dispergoitua vesipitoiseen järjestelmään, sillä on voimakas itseemulgoituminen, hyvä vaahdonpoisto, vahva emäksenkestävyys, paineenkestävyys ja lämpötilankestävyys. Se on vaahdonestoaine, jota käytetään erityisesti aallotetun massan vaahtoamiseen.


Lähetä viesti tälle toimittajalle

  • jotta:
  • Sichuan Kelixin New Materials Co., Ltd
  • *Viesti:
  • Sähköpostini:
  • Puhelin:
  • Nimeni:
Ole varovainen:
Lähetä haitallinen sähköposti, ilmoitettiin toistuvasti, jäädyttää käyttäjä
Tämä toimittaja ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa.
Tällä tuotteella ei ole kysyttävää.
Sichuan Kelixin New Materials Co., Ltd

Työnimike: Manager

osasto: Overseas

Yrityspuhelin: +86 15106971219

Sähköposti: Ota meihin yhteyttä

Kännykkä: +8618183320574

Verkkosivusto: klxxcl.finvipb2b.com

Osoite: Plant address: #97 Xingye Road, Shuikou town, Leshan City, China Office address: #555, Yizhou Avenue, High Tech Zone, Chengdu City, China

Älypuhelimen katselu, Bluetooth-kello
Täydellinen älypuhelin
Olohuone super cool kala säiliö
Naisten ultra pitkät silmäripset
Ravitseva Super C-vitamiini Juice Drink
Kätevä ulkotila
Erittäin älykäs värikirjoitin
Ulkoinen iso tuuletin
Premium punaviini
Erittäin pieni kätevä USB-tallennuslevy
top