Nokia 3HE09649AA

Nokia 3HE09649AA

NokiaName   3HE0964A 750 SR 10port 10GE SFP MDA-e A   Alcatel   7750 Service Router (SR) on korkeatehoinen, monikäyttöinen reititin, joka on suunniteltu samaan aikaan tarjoamaan kehittyneitä asuin-, liike- ja matkapalveluja yhteisellä IP-reunaalustalla. ...
V2.0 HDMI-laajennus 60m Yli yhden cat5e \/ 6-kaapelin tuki Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

V2.0 HDMI-laajennus 60m Yli yhden cat5e \/ 6-kaapelin tuki Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

Kiitos, että ostit tuotteemme.Turvallisuuden varmistamiseksi ja monien vuosien ajaksi\\#39; tuotteen ongelmaton käyttö, lue käyttöohje huolellisesti ennen kuin käytät tätä tuotetta.   Kuvat ja tekninen parametri ovat vain viite, Kuten erityisiä olosuhte...
puuvilla, T.C yhtenäinen kangas

puuvilla, T.C yhtenäinen kangas

materiaalit 65% polyesteri ja 35% puuvillan twill-kangas Meillä on T/C 65/35 195gsm 72 -värejä ja 240gsm-painokankaita 10värejä varastoissa, jotta päällysteet ja työvaatteet saadaan tehtyä Noin 25:n värinen 150gsm T/C. Tavallinen, jotta kesätyö kuluisi Voi...
Tehtaan tukkumyynnin hinta 48v 20ah ebike li ion akku e-skootteri 1000w sähköpyörä litiumparisto

Tehtaan tukkumyynnin hinta 48v 20ah ebike li ion akku e-skootteri 1000w sähköpyörä litiumparisto

Lisää tarjouksia ja alennuksia, tervetuloa tutustumaan. Et löytänyt haluamaasi akkua? Ota yhteyttä yksivaiheiseen tukeen. Koska olemme tehtaalla tuottamassa akkukenno, hyväksymme räätälöidyn akkupakkauksen.
Kello Hydrax Oil 32 # 46 # 68 # Hydrax Oil

Kello Hydrax Oil 32 # 46 # 68 # Hydrax Oil

CLOCK HYDRAX on valmistettu   korkean VI parafiinin perusöljystä, joka on valkaistu kulumisen, korroosion, hapettumisen ja vaahdon estäjältä, maksimaalisen suojauksen aikaansaamiseksi moottoreille ja hydraulijärjestelmille. Tyypilliset käyttötavat    ...
sukat

sukat

Yrityksen profiili • Tehtaan työntekijöiden lukumäärä: 120 • Ompelukoneen lukumäärä: 200 • Kapasiteetti: 50000 kpl kuukaudessa • Ensimmäinen tilaus 90 päivää; Toista järjestys 60 päivää minimivaatimuksia: 1200PCS sukkahousut per tilaus 1600 P...
ulkona leikkipaikka lasten kanssa liukua lasten leluja talo peli

ulkona leikkipaikka lasten kanssa liukua lasten leluja talo peli

Tuotteen koko   A1 : 900 * 800 * 450CM   materiaali A2:   LLDPE + 114 mm galvanoitu teräsputki Asennus A3: 30cm maassa tai kentällä jalkalevyllä Käyttö A4:   2 - 8 vuotta ...
Tukku-lasten räätälöitävät urheilu-pohjalliset (ACF)

Tukku-lasten räätälöitävät urheilu-pohjalliset (ACF)

ACF Super-pohjallinen on valmistettu korkean teknologian uusista materiaaleista, jotka on kehittänyt ACF Labs. Sillä on tehokas iskunvaimennus- ja iskunvaimennustoiminto, joka pystyy absorboimaan yli 90% iskunvoimasta, joka syntyy maan ja jalkapohjan välisessä törmäykses...
Tuhkaus ja riipus enkeli riipus kaulakoru urn riipus 925 sterlinghopea riipus

Tuhkaus ja riipus enkeli riipus kaulakoru urn riipus 925 sterlinghopea riipus

riipus riipuksen kaulakoru Kultainen riipus Timantin riipus timantin riipus kaulakoru miesten kultaiset riipukset Kultainen ristiriipus Kultainen riipus kaulakoru riipukset ketjun riipukset Ristin riipus yksilölliset riipukset 1...
3,7 V litium-ioni-lipopolymeeri 1050mAh digitaalinen akku

3,7 V litium-ioni-lipopolymeeri 1050mAh digitaalinen akku

Matkapuhelimen akku Li-ion-polymeerikenno Nimellisjännite: 3,7 V Nimelliskapasiteetti: 1 050 mAh Koko: 5,0 +\\/- 0,2 x 36,5 +\\/- 0,5 x 58,5 + - \\/ - 0,5 mm Sovellus: matkapuhelimet
A2

A2

Wriless autolaturi Malli: A2 Materiaalit: PC + ABS   Halkaisijan koko: 80 * 92mm Latausetäisyys: 0.5 ~ 6.0mm Lataustehokkuus: ≥75% Langattoman laturin lähtöteho: 15 W, yhteensopiva 10 W \/ 7,5 W \/ 5 W: n kanssa Väri: Hopea USB: tyypi...
Mukautettu kalvokytkin \/ vaa'an näppäimistö

Mukautettu kalvokytkin \/ vaa'an näppäimistö

Membraani   kytkin   suunnittelu Materiaali PET(polyesteri),PC(polykarbonaatti) Mitta:   Mukaan   ja   asiakas   kysyntä,OEM   Palvelu Väri Pantone   ja   RALvärinen   täsmäytys   järjestelmä. ...
Kuuma myynti mukautetut suuret 5 kerrosta logo tuotemerkin painettu voimapaperi toimitus suuri pahvilaatikko

Kuuma myynti mukautetut suuret 5 kerrosta logo tuotemerkin painettu voimapaperi toimitus suuri pahvilaatikko

Tuotteen nimi:   Kuumamyynti tilaustyönä suuri 5-kerroksinen logo tuotemerkki painettu kraftpaperi toimitus iso kartonki laatikko Väri, muoto ja logo:   Tervetuloa Mukautettu Materiaali:   Ulkoinen vuoraus :   ...
Kylpyhuoneen sekoitin-5001

Kylpyhuoneen sekoitin-5001

Tuotenumero: 5001 Ominaisuus: kuuma & Kylmä Materiaali: Messinki runko + Metallikahva Patruuna: keraaminen &   Φ35 Takuu: 5 vuotta Asennusosat: mukaan lukien joustavat suihkuletkut ja kiinnitysosat. Vakiopakkaus: kangaslaukku + tyhjä k...
Charcoal BBQ Grill1081

Charcoal BBQ Grill1081

Tuotteen nimi:         Hiilen BBQ- grilli Mallin numero: SC1081 Koko :                         74Lx34Wx70H cm Metallin tyyppi:         Ruostumaton teräs Metalli...
Bay & Bow-ikkunat

Bay & Bow-ikkunat

Profiili: 1. Korkealaatuiset alumiiniseosprofiilit, paksuus 1,2–2,0 mm 2. Erinomainen lämpöhajotusalumiiniprofiilit   3. PVC \/ UPVC-materiaali   Väri: Valkoinen \/ suikale \/ harmaa \/ Champagne \/ musta \/ puun syyt \/ Erik...
Terveiden elämäntapojen

Terveiden elämäntapojen

Kiinalaisen perinteen mukaan, kun ihmiset ovat vanhoja, he haluavat viettää aikaa perheidensä kanssa ja huolehtia lastenlapsista.Kun länsimaiset vanhukset päättävät matkustaa ympäri maailmaa ja tehdä omia juttujaan.Kiinassa tapahtuu muutoksia vanhan sukupolven keskuu...
LG42 LCD TV: n alkuperäinen suuri linssinen LED-taustavalo nauha

LG42 LCD TV: n alkuperäinen suuri linssinen LED-taustavalo nauha

1 、 Malli : LG42 tuumainen 4 + 4LED 6V \\/ 2W 2 、 piirilevyn koko :     V: 400mm * 15mm   B: 430mm * 15mm 3 、 Piirilevyn paksuus: 1,0 mm 4 、 LED : 3030 6V \\/ 2W 5 、 Soveltamisalat:     Televisio, näyttö, mainoskone, lamppurasia j...
top