Itsekiinnittyvä etiketti

Itsekiinnittyvä etiketti

Xiaoyingin itseliimautuva etiketti Touchelong PET/PVC Sillä on erinomainen painovoima, laaja levitysalue, korkea lämpötila resistenssi, vesiresistenssi, öljy ja kemialliset ominaisuudet ja muut tärkeät tuotemerkit.Se on läpinäkyvä ja voi selvästi nähdä kohteen...
Äänilisälaitteet

Äänilisälaitteet

Mikä on injektion antamisen prosessi? Icomold&\ 35; 39;n reaaliaikainen online-muovi-injektiolainaus- ja muotijakoteknologia antaa meille mahdollisuuden yksinkertaistaa ja lyhentää muokatun muovisen injektion lainausmenetelmää ja muottien valmistusprosessia. Ykk...
super led-valaistus

super led-valaistus

Meidän suhteemme:         Dongguan Bright Best Lighting Co., Ltd (BBL) on nopeasti kasvava ammattimaisen valaistuksen valmistaja, joka on virallisesti havaittu 2014-kohdassa,     Silong Townissa, Dongguanissa, Guangdongissa, Kiinassa.   ...
USB 2.0 -kangaslanka matkapuhelimen kaapelit

USB 2.0 -kangaslanka matkapuhelimen kaapelit

Ykkönen.   Keskeiset ominaisuudet/erityiset ominaisuudet: Tyyppi: iPhone 5/6/6P:n, iPadin, Samsungin/Huawein sisäänvedettävä valokaapeli Kaapelien pituus: 1m Tehtävä: synkronointi ja lataus Värit: valkoinen/musta/sininen tai muu Sovellettavat mallit: iPhone...
verenpainemittari

verenpainemittari

Maailmanlaajuisten terveystarkastuslaitteiden OEM /OEM of global health testing equipmentmentmentmentODM / OEM of Global Health Testment equipmentmentmentmentments OEM /OEM of global health testing investigatal health test equipments OEM
Rautaosat

Rautaosat

Otetaan OEM-käsittely piirustuksiin ja näytteisiin asiakkaan vaatimusten mukaisesti valu- tai jälkivalun käsittelypalveluiden tarjoamiseksi, kuten käsittely, kiillotus, galvanointi.
PVC-profiili

PVC-profiili

uPVC- profiili Tiheys 1.8=2.5mm Valkoinen, rinnakkaispuristus ja laminoitu Korkea UV-resistentti Elinikäinen takaus Ammatillinen OEM- valmistaja Pieni tervehdys
hieno kuplalevyhajotin

hieno kuplalevyhajotin

Minä!   Tuotteen yleiskatsaus U & D hienojakoinen levylevydiffuuseri   on ominaisuuksia U & D hienojakoiset kuplan kalvot.Se tuki on tehty ABS   tai PP+ kuitulasisia materiaaleja.Sen normaali kalvo on EPDM kalvo, jossa tarkat huokoset ovat suotuisat k...
Lääketieteelliset sumusuojalasit (suojalasit) virusten varalta käytettävät suojalasit

Lääketieteelliset sumusuojalasit (suojalasit) virusten varalta käytettävät suojalasit

  TURVALLISET GOGLEET Anti-virus Anti-splash Anti-spect Anti-pöly joustava ja pehmeä elintarvikelaatua oleva PVC-kehikko suojaaminen voimakkaalta törmäykseltä suuren iskun estävä PC- tai AC-linssi litteä runko sopii kasvojen ääriviivoihin ...
100w taitettava aurinkopaneeli retkeilylaturin aurinkohuopaan

100w taitettava aurinkopaneeli retkeilylaturin aurinkohuopaan

Aurinkopaneelin kapasiteetti: Auringonvoiman aurinkopaneeli 6.5V/100Watt Siirtotehokkuus: 21%22% USB Max Output: 5V/2.4A DC Max Output: 18/5.0A Solar Place of Orgin: Sunpower (USA) Avoin koko: 114*55*3cm Kansion koko: 55*28*5cm Huom.: 2.9kg Lis...
KASVOSUOJA

KASVOSUOJA

Tuotteen ominaisuudet Tuotteen nimi Läpinäkyvä kasvosuojus   muovia suojaava kasvonsuojeluaine Material-PET (ekoystävällinen),korkea venyvä tricot-taajuus,PVC Bucklesproduct Size320mm*220mmColorClearClearFeature Anti-sumu/anti-syljenesto/splasphere/light/kirkas n...
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkupaneeli CF8026

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkupaneeli CF8026

Ruostumaton terässuihkun paneeli Making houkutteleva keskiosa moderni kylpyhuone, suihkupaneeli on hyvä tapa esitellä designer styling kylpyhuone tai suihku huone! Kohta: CF8026 Koko: 1600*220*70MM Suihkun järjestelmä: Tämä suihkup...
Poikittainen servo kaksoisleikkaus kaksoisvarsikäyttöinen RA-sarja

Poikittainen servo kaksoisleikkaus kaksoisvarsikäyttöinen RA-sarja

Tuodut pneumaattiset komponentit, kestävät   Innovatiivinen sivuposeryhmäsuunnittelu, kiinteä kierto 90 astetta, voi toimia kiinteän muotin tai liikkuvan muotin kanssa tuotteiden poistamiseksi   Erittäin ohut puristin, sopii kapean muotin avaami...
Neliön jäähdytys torni

Neliön jäähdytys torni

Jäähdytystorni (Torni) on laite, joka käyttää vettä kiertävänä jäähdyttimenä absorboimaan järjestelmän lämpöä ja päästämään sen ilmakehään veden lämpötilan vähentämiseksi.Sen jäähdytys on laite, joka käyttää veden ja ilman virtausta lämmön ja...
Peniksen suurennuspumpun koko 110406

Peniksen suurennuspumpun koko 110406

Tyyppi: peniksen laajentumispumppu   Materiaalit: Runko: PC Controller: ABS Base: Silikoni Koko (mm): 70*300 Paino(kg): 0.41 Väri: Musta hopea/musta kulta Tehtävä: Peniksen laajentuminen Alkuperäisten laitteiden valmistaja ja ODM: Hyväksy
USA Plug Adapter, 2.1A Dual USB Wall Charger Compatible with iPhone, Samsung, other Androidi Cell Phones

USA Plug Adapter, 2.1A Dual USB Wall Charger Compatible with iPhone, Samsung, other Androidi Cell Phones

[Chargerin tiedot] Innovatiivinen suunnittelu ja älykäs latauslaite 2.1A Kaksinkertainen USB Power Adaptor optimoitu ladata älykäs puhelin, sähköpankki, pöytä ja muu USB-laite joko kotona tai hotellissa. Kaksinkertainen USB-tuloste, ladata kaksi laitetta sa...
vääntöjouset (torsion jouset)

vääntöjouset (torsion jouset)

Dongguan Jiusing torsion jousi valmistajat massatuotanto- ja toimitusjouset, joita käytetään autoissa, kodinkoneissa, leluissa, lääketieteessä, huonekaluissa, elektroniikassa, muodissa ja muissa teollisuudessa. Tuotteella on korkean lämpötilan resistenssin, väsymisr...
Meikkisieni, BEALUXUR Foundation -sienisien meikkisienivaahtosetti monimuotoisilla sienillä (5 kpl)

Meikkisieni, BEALUXUR Foundation -sienisien meikkisienivaahtosetti monimuotoisilla sienillä (5 kpl)

Optimoi kauneushoitosi ja monipuolinen meikki pesusieni. Jotka on suunniteltu vallankumouksellinen vaahto teknologia tasaisesti sekoittaa meikkiä sileä, tehostettu viimeistely.Käytä kosteaa tai kuivaa. Ihanteellinen nestemäinen perusta.
top